Želite da Vaše dete ima čvrst karakter i jaku volju, upišite ga na karate
Danas su deca više posvećena modernim tehnologijama nego sportu. Češće ćete videti decu da svoje slobodno vreme provode uz telefon, nego uz neki sport.
Deca koja odrastaju uz preterano korišćenje mobilnih telefona i računara uglavnom su asocijalna, teže se prilagođavaju sredini, teže pronalaze društvo, nemaju samopouzdanja, a karakter i volja su im narušeni, te svaki problem rešavaju tako što se osame i posvete onome u šta imaju najviše poverenja, mobilni telefon. Ukoliko ste primetili da Vaše dete svoje slobodno vreme posvećuje modernim tehnologijama, morate što pre reagovati. Sport je idealano rešenje, a karate je odličan izbor. Odvojite vreme da svoje dete tri puta nedeljno vodite na treninge karatea i ubrzo ćete uvideti benefite.
 Deca koja treniraju karate, a umereno koriste moderne tehnologije, imaju jaču volju, čvršći karakter, dobro samopouzdanje, društveni su. Razvija im se osećaj za pravdu i humanost. Brže i bolje donose odluke. Karate decu ne uči samo samoodbrani, poznat je i po tome da utiče pravilno na razvoj, ne samo fizički, nego i psihički. Mnoga deca, trenirajući karate, pobedili su svoje lične strahove, dok su se mnogi izborili sa krhkim zdravljem.
Ne čekajte više, upišite Vaše dete na karate, neka bude šampion u životu.