Proslavili smo prvi rođendan – Godinu dana od osnivanja Karate Centra DBA

Prošlo je godinu dana od našeg osnivanja. Za godinu dana našeg rada možemo reći da  smo postigli zaista sjajne rezultate, a pre svega, stvorili smo jednu malu porodicu na koju smo izuzetno ponosni.

U godini iza nas nastupali smo na nekim od takmičenja  gde smo kao najmlađi klub pokazali koliki smo borici i kolika je naša želja da napredujemo. Karate Centar DBA je nastupio na 4 takmičenja sa 17 takmičara na kojima smo osvojili 53 medalje. Prvih mesta -17, drugih mesta-16, trećih mesta-20, a na jednom od takmičenja Karate Centar DBA zauzeo je treće mesto u generalnom plasmanu što je za nas veliki uspeh.

Drago nam je što su svi naši članovi jedinstveni, tu smo jedni za druge, a to je najbitnije, da se svi slažu i poštuju, da od naših najmlađih članova izgradimo dobre ljude. Veliku zahvalnost dugujemo roditeljima koji su tu uz nas, bodre nas, i svojom pozitivnom energijom unose veliku radost i snagu. Čast je imati takve ljude oko sebe.

Pred nama je period napornog rada, spremamo se za polaganja za KYU zvanja koje će se održati u avgustu mesecu ove godine, a isto tako spremamo se i za prvenstvo Srbije. Danas smo svi zajedno proslavili naš divan dan, uz sjajno raspoloženje naše malo slavlje okupilo je naše drugare i roditelje i učinilo ovaj dan još posebnijim. 

Tokom prepodneva održana je i Skupština Karate Centra DBA na kojoj smo usvojili plan i program za dalji rad i razvoj kluba, a ujedno smo doneli odluku o prihvatanju slave kluba – Ivanjdan, koju ćemo slaviti od sledeće godine.  Naime, 07.07.2020. godine predali smo zahtev u APR, samim tim smo odlučili da baš taj dan i praznik postane naša slava a ujedno i dan kluba.