Miloš Kup
Dana 15.05.2022. održan je „ Miloš Kup“ u Trsteniku. Čast i zadovoljstvo da budu deo takmičenja imali su i karatisti Karate Centra DBA, koji su nastupili sa 10 takmičara. Takmičenje je okupilo oko 250 takmičara, konkurencija je bila jaka, ali mladi karatisti DBA su i ovoga puta poneli sjajna odličja svome klubu. 11 medalja je […]
Dana 15.05.2022. održan je „ Miloš Kup“ u Trsteniku. Čast i zadovoljstvo da budu deo takmičenja imali su i karatisti Karate Centra DBA, koji su nastupili sa 10 takmičara. Takmičenje je okupilo oko 250 takmičara, konkurencija je bila jaka, ali mladi karatisti DBA su i ovoga puta poneli sjajna odličja svome klubu. 11 medalja je otišlo u ruke DBA, i to 3 zlata, 3 srebra, 5 bronzi i jedno 4 mesto. Takmičili su se u pojedinačnim disciplinama kate, a dva takmičara i u borbama pojedinačno. Još jednom su karatisti DBA pokazali kako se trud, rad i uporna vežba isplate.

Lazar Prnjak                                        1. Mesto kate pojedinačno

Nevena Radosavljević                    1. Mesto kate pojedinačno

Viktor Arizanović                              1. Mesto kate pojedinačno          3. Mesto borbe pojedinačno

Tijana Milić                                          2. Mesto kate pojedinčno

Filip Cikić                                              2. Mesto kate pojedinačno          3. Mesto borbe pojedinačno

Aleksandra Radosavljević             2. Mesto kate pojedinačno

Helena Todorović                             3. Mesto kate pojedinačno

Veljko Stevanović                            3. Mesto kate pojedinačno

Luka Radosavljević                          3. Mesto kate pojedinačno

Marko Jaćimović                               4. Mesto kate pojedinačno

  „ Velika je čast za nas što smo bili deo ovog takmičenja, veoma se zahvaljujemo na pozivu. Naši članovi su kao i uvek dali sve od sebe, i jako sam zadovoljan postignutim rezultatima. Nastavljamo dalje da vežbamo i trudimo se, da zabeležimo što boljih rezultata. Stalno radimo na kvalitetu naših karatista, sa velikom ljubavlju treniramo iz dana u dan. Kada su njihova lica zadovoljna i nasmejana  onda sam i ja srećan, jer kao njihov trener jedino što želim je da su naši članovi srećni, i da ih vežba i trening čine srećnim. Za svakog trenera je jako značajno kada čuje sa kojim se nestrpljenjem isčekuje naredni trening, kaoi to koliku radost budi. Zahvaljujem se svojim članovima, kao i njihovim roditeljima na podršci, i pozitivnoj energiji koja naša mala porodica ima.