4.polaganje za KYU zvanja
Početak takmičarske sezone u karate klubu Karate Centar DBA, po tradiciji obeležen je polaganjem za učenička KYU zvanja. Karate Centar DBA je polaganje organizovao 31.08.2022. godine u osnovnoj školi “Dr Dragiša Mišović” Bio je ovo svečani čin za njih 30 kandidata, kao I njihovim roditeljima I prijateljima, koji su se uverili u kvalitet I stručnost […]
Početak takmičarske sezone u karate klubu Karate Centar DBA, po tradiciji obeležen je polaganjem za učenička KYU zvanja. Karate Centar DBA je polaganje organizovao 31.08.2022. godine u osnovnoj školi “Dr Dragiša Mišović”

Bio je ovo svečani čin za njih 30 kandidata, kao I njihovim roditeljima I prijateljima, koji su se uverili u kvalitet I stručnost rada najmlađeg kluba u gradu Čačku koji je osnovan 2020 godine.

Ispitnu komisiju sačinjavali su sensei Miloš Senić 8.DAN instruktor Fudokan saveza Srbije I sensei Marija Petković 2.DAN trener I predsednik karate kluba Pobednik iz Čačka.

Sam napredak u toku jedne sezone najbolje se prati proverom stečenog znanja. Mladi karatisti DBA pokazali su da je nas trenažni proces dao veoma dobre rezultate. Svih 30 ispitanika uspešno su položili za KYU zvanja. Takođe su svi članovi Karate Centra DBA po tradiciji dobili poklone nakon ispita.

Moramo napomenuti da je trener karate kluba Karate Centar DBA, Branko Nikolić, dan pre  30.08.2022 godine položio za majstorsko zvanje crni pojas 2.DAN, te da su mladi karatisti ponosni na svog učitelja, koji im je najveća podrška I vetar u leđa.

“Pored takmičenja tokom godine, na ispitu za KYU zvanja najbolje se vidi koliki je napredak naših karatista. Detaljno ispratimo koje su nam greške I čemu treba posvetiti više pažnje. Takođe pratimo napredak u samoj tehnici, koordinaciji I kondiciji I na osnovu toga planiramo trenažni proces. Veoma sam zadovoljan kvalitetom I pokazanim znanjem, a sudeći po komisiji prošli su I više nego dobro” ističe Branko Nikolić

Trener Branko Nikolić naglašava da je ovo bila odlična proba za njegove pulene pred naredna takmičarska iskušenja, te da će se mnogi od njih sa brojnih domaćih I međunarodnih nadmetanja vratiti kući okićeni medaljama.

Zahvaljujemo se sensei Milošu Seniću I sensei Mariji Petković na izdvojenom vremenu, kao I svim roditeljima na podršci, a našim članovima bi poželeli srećan početak školske godine.

Trenutno je u toku upis novih članova. Svi koji žele da postanu deo našeg kluba, naše male porodice su dobro došli. Dođite da zajedničkim snagama osvajamo nove vrhove I idemo u nove pobede.

Svi zainteresovani mogu se javiti putem facebook I instagram stranice ili pozivom na broj telefona 064 987 32 63.

Budite šampioni na borilištu I u životu.