20 Medalja Za Karate Centar DBA
Dana 06.03.2022. održan  je prijateljski turnir „ Kraljevački pobednik“ u Kraljevu. Učešće u  takmičenju imalo je 36 klubova i 530 takmičara, među kojima je učešće uzeo i Karate Centar DBA. 21 karatista je predstavljalo boje Karate Centra DBA i kući su poneli 20 medalja. U genralnom plasmanu Karate Centar DBA od 36 klubova zauzeo je […]

Dana 06.03.2022. održan  je prijateljski turnir „ Kraljevački pobednik“ u Kraljevu. Učešće u  takmičenju imalo je 36 klubova i 530 takmičara, među kojima je učešće uzeo i Karate Centar DBA. 21 karatista je predstavljalo boje Karate Centra DBA i kući su poneli 20 medalja. U genralnom plasmanu Karate Centar DBA od 36 klubova zauzeo je 11 mesto, što je veliki uspeh. Ovi mladi karatisti još jednom su pokazali svoj trud i borbu, te se ni ovog puta nisu vratili praznih ruku. Za Dunju, Lenku, Anđelu, Helenu, Obrada, Ognjena, Davida i Aleksu  ovo je bilo prvo takmičenje, te su uz podršku svojih drugara došli do svojih prvih medalja.

Stevanović Veljko                            1. Mesto kate pojedinačno

Milić Tijana                                 2. Mesto kate pojedinačno

Tatović Dunja                                2. Mesto kate pojedinačno

Aćimović Lenka                               2. Mesto kate pojedinačno

Ivanković Anđela                             2. Mesto kate pojedinačno

Arizanović Viktor                            2. Mesto kate pojedinačno

Prnjak Lazar                                 2. Mesto kate pojedinačno

Adzić Stefan                                 2. Mesto kate pojedinačno

Jovanović Helena                             3. Mesto kate pojedinačno

Jovanović  Veljko                            3. Mesto kate pojedinačno

Vučetić Aleksa                               3. Mesto kate pojedinačno

Rogić Radovan                                3. Mesto kate pojedinačno

Kolarević David                              3. Mesto kate pojedinačno

Ivanković Ognjen                             3. Mesto kate pojedinačno

Radosavljević Luka                          3. Mesto kate pojedinačno

Aćimović Obrad                               3. Mesto kate pojedinačno

Botorić Aleksandar                         3. Mesto kate pojedinačno

Todorović Helena                             3. Mesto kate pojedinačno

Radosavljević Aleksandra             3. Mesto kate pojedinačno

Radosavljević Nevena                    3. Mesto kate pojedinačno

Cikić Filip                                  5. Mesto borbe pojedinačno

„ Vrlo se rado odazivamo pozivu svakog takmičenja , velika je čast i zadovoljstvo biti deo jednog prijateljskog turnira. Veliko hvala na pozivu KK “Reikon“ iz Kraljeva koji su bili organizatori turnira, moramo napomenuti da je organizacija  bila sjajna i da smo svi izuzetno zadovoljni. Pred nama je jedna duga sezona te nam je svako takmičenje od izuzetnog značaja. Uz svako takmičenje se pripremamo za naredne izazove i težimo ka tome da budemo što bolji, a da samim tim i uočavamo  naše greške kako bi smo zajedno kasnije radili na korekciji istih. Za svako takmičenje kažem da uvek može bolje pa tako i ovoga puta, ali moram takođe napomenuti da sam jako zadovoljan postignutim rezultatima. Pogotovo što je ovo bilo prvo takmičenje za neke naše članove. Veoma su hrabro nastupili, uz  podršku drugara koji se konstantno takmiče su sa lakoćom se izborili sa tremom. Mi smo jedna mala porodica i ponosan sam kad vidim kolika su podrška jedni drugima, za mene kao njihovog trenera to je veliki uspeh. U narednom periodu imamo niz takmičenja među kojima su i kvalifikacije za svetsko i evropsko prvenstvo, kao i za prvenstvo države. Još boljih rezultata očekujemo u budućnosti, vredno radimo na tome. Veliko hvala na podršci roditeljima naših članova kao i našem sponzoru pekari  „Pons „ koja je i ovog puta obezbedila peciva za sve naše članove“.